Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

Met veel plezier hebben Bloom Advies, Post Risicobeheer en Van Tuil Bedrijfsadvies de keukentafel en zolder ingeruild voor een gezamenlijk bedrijfspand, Bedrijvencentrum De Hazewind.

Lees meer
Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Uit onze nieuwsbrief; Dat betekent dat vanaf deze datum dezelfde privacyregels gelden in alle landen van de Europese Unie

Waarom nieuwe privacyregels?

Lees meer
Wijziging WGA wetgeving 2017

WGA wetgeving

De overheid is al jaren bezig de instroom in de WGA te beperken. Dat heeft een gunstig effect gehad op medewerkers met een vast dienstverband, maar niet op de zogeheten flexwerkers.
In die groep is het aantal langdurig arbeidsongeschikten de laatste jaren juist fors gestegen. Daarom heeft het kabinet besloten om per 1 januari 2017 WGA-vast en WGA-flex samen te voegen.

Lees meer
Nieuwe Arbeidsomstandighedenwet

De nieuwe Arbeidsomstandighedenwet per 1 juli 2017

Al een tijdje op de kalender van de regering en per 1 juli 2017 is het zover: een vernieuwde Arbeidsomstandighedenwet. Kort gezegd “Arbowet”. Met deze wetswijziging wil men dat er beter geacteerd wordt door werkgevers en werknemers op de veranderende arbeidsmarkt.

Lees meer
verzekeren voor cybercrime en dataverlies

Aantal cybercrime aanvallen groeit hard; bescherm u zelf!

Wij lopen iedere dag meer en meer het risico om slachtoffer te worden van cybercrime. Via onze internetverbinding kunnen we gewoonweg gehackt worden. Particulier of zakelijk, we komen er niet onderuit.
• Wat is de schade die een cyberaanval kan veroorzaken?
• Wat kost het als een crimineel uw data versleutelt?
• Wat doen we als hij vraagt om ‘losgeld’ zodat u weer toegang kunt krijgen tot uw eigen originele data?

Lees meer

MIA, Vamil en EIA lijsten 2016

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft de lijsten gepubliceerd betreffende investeringen in milieuvriendelijke en energiezuinige technieken die in 2016 in aanmerking komen voor de regeling Milieu Investeringsaftrek (MIA), Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) en Energie Investeringsaftrek (EIA).

Lees meer

Vergelijkingssite Betch is alweer gestopt

De eind 2013 opgerichte vergelijkingssite Betch.nl is alweer gestopt, meldt GeldWeb. De vergelijker zorgde voor veel rumoer door een kleine polemiek met Independer, maar heeft de activiteiten inmiddels weer verkocht.

Lees meer

94 procent van mkb doet niet aan risicomanagement

Het grootste deel van het mkb heeft geen duidelijke plaats voor risicobeheer. Ze zijn echter wel op de hoogte van de risico’s die het bedrijf loopt.
Het risicobewustzijn is erg laag bij mkb’ers, zo concludeert NBBC (Nederlands Bureau voor Bedrijfscontinuïteit) na een onderzoek. “Het mkb heeft geen inzicht in het risicobeleid van bedrijven waar het afhankelijk van is. 94% van het management binnen deze bedrijven is zich bewust van de risico’s die in het bedrijf spelen, maar borgt het risicobeheer niet in zijn organisatie”, zei Bart Vermeulen van NBBC tijdens de VKG On Stage Dag in Zwolle.

Lees meer